u MANUSCRIPT - Pethikan saka tembung kang kampiyun

Manuscript > Pethikan saka tembung kang kampiyun

Detail Information

Title: Pethikan saka tembung kang kampiyun
Full Title: Pethikan saka tembung kang kampiyun
Author: anonymous
Language: Javanese
Script: Roman
Subject Matter: Primbon and Mujarobat
Genre: Prose